3

Οι φορείς και οι κάτοικοι του χωριού Λιβάδια Μυλοποτάμου σας καλωσορίζουν στο νέο δικτυακό τόπο του χωριού μας.

Με την ευγενική υποστήριξη των μεγάλων χορηγών μας, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο site που φιλοδοξούμε να γίνει το σημείο αναφοράς για τους απανταχού Λιβαδιώτες.

Περισσότερα...

aimodosia-sta-livadia-2014

Ο Σύλλογος Λιβαδιωτών Ρεθύμνου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Λιβαδιωτών «Ο Τίμιος Σταυρός» και, με την υποστήριξη του νεοϊδρυθέντος Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ρεθύμνης «Δότες Ζωής», διοργανώσε Εθελοντική Αιμοδοσία στα Λιβάδια (στο Κτίριο της Κοινότητας) την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014, από τις 10.00 έως τις 13.00.

Περισσότερα...

vraveusi

Με τη μαντινάδα

''όποιος στον κόσμο περισσή
έδειξεν αξιοσύνη
πολλές τιμές του πρέπουνε
κι αξέχαστος να μείνει''
χαραγμένη σε μια πλακέτα ο Λαογραφικός Όμιλος Λάζαρος και Μανόλης Χνάρης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Λιβαδιωτών τίμησαν σε μια ιδιαίτερη χορευτική βραδιά τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014, στα Λιβάδια Μυλοποτάμου, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρεθύμνου.

Περισσότερα...

prota se geniseis ta livadia milopotamou

Ο καθένας τους έχει κατά μέσο όρο πάνω από τέσσερα παιδιά και... πάνω, μετατρέποντας το χωριό τους στο πιο ζωντανό κύτταρο του συλλόγου... πολυτέκνων!
Την ώρα που η οικονομική κρίση έχει προκαλέσει εμπόδια ανυπέρβλητα για όποιον θέλει να κάνει οικογένεια και πολύ περισσότερο παιδιά, τα Λιβάδια στο Μυλόταμο του Ρεθύμνου, συνεχίζουν ακάθεκτα!

Περισσότερα...

 tsiknopemrti Livadia 1

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι, γιορτάζοντας τα 100 χρόνια ιστορίας του, τιμά την κρητική παράδοση και την εκφράζει μέσα από όλες τις εκδηλώσεις του.

Περισσότερα...

dentrofiteusi_apo_sullogo_livadiotwn

"Ο Τίμιος Σταυρός"

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η προγραμματισμένη δεντροφύτευση του Συλλόγου μας σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2013. Οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Λιβαδίων, του γυμνασίου Κράνας, μέλη του Συλλόγου αλλά και εθελοντές χωριανοί και μη κάθε ηλικίας είχαν την ευκαιρία να φυτέψουν απο ένα δέντρο.

Περισσότερα...

Go to top